Honden op Revival Ranch

U bent welkom om maximaal twee honden per vakantiehuis or appartement mee te nemen. Indien u meer honden wenst mee te brengen, gelieve ons op voorhand te contacteren.

Helaas kunnen alleen compatibele honden worden meegenomen in de vakantiewoning aan de binnenplaatskant, omdat onze honden daar ook wonen en ontmoetingen – zelfs aangelijnd – niet kunnen worden uitgesloten. Houdt u er rekening mee dat de buitentrap gemaakt van traliewerk problematisch kan zijn voor honden.

De ingang van het vakantiehuis is aan de straatkant, dus ontmoetingen met honden kunnen daar worden vermeden. We vragen om onverenigbare honden niet mee te nemen naar de binnenplaats. En laat het ons van tevoren weten.

Honden mogen alleen in de kamers verblijven. Ze mogen natuurlijk niet de hele tijd blaffen, krabben of breken en ze moeten zindelijk zijn.

Accommodatie per hond kost 5 €.

Informatie

Wij wensen alle dieren en mensen een heerlijke en ontspannende vakantie. En wij geloven dat iedereen zijn best doet en rekent op wederzijds overleg. Mocht dit niet het geval zijn, dan behouden wij ons het recht voor om honden uit de gemeenschappelijke delen van het gebouw en terrein te houden.

Neem voldoende dekens en handdoeken mee voor de hond.